…
…
…
21 Mart 2024, Perşembe Ankara

Genel Müdürlüğümüz ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti İş Birliğiyle “Madde ve Teknoloji Bağımlılığı ile Mücadele” Eğitimi Gerçekleştirildi


Türkiye Bağımlılıkla Mücadele (TBM) Eğitimi kapsamında, Genel Müdürlüğümüz Sosyal Uyum Daire Başkanlığı ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti iş birliğinde 14-15 Mart 2024 tarihleri arasında Bakanlığımız merkez teşkilatı personeline Madde ve Teknoloji Bağımlılığı ile Mücadele alanında kapsamlı bir eğitim düzenlendi.

Eğitim, Türkiye Yeşilay Cemiyeti eğitmenleri Fatmanur BEKTAŞ ve Mehmetcan KANMIŞ tarafından iki gün boyunca üç oturum şeklinde gerçekleştirildi. 2017 yılından bu yana devam eden Genel Müdürlüğümüz ve Yeşilay iş birliğindeki TBM Eğitimleri ile alkol, madde, kumar, tütün ve teknoloji bağımlılığıyla mücadele alanlarında tüm vatandaşlarımızın farkındalıklarının artırılmasını hedeflenmektedir.

Bu değerli iş birliği ve eğitimlerle, toplumumuzda bağımlılıkla mücadele konusunda bilinçlenme yolunda önemli adımlar atılmıştır. Bilgi ve farkındalığın artmasıyla, sağlıklı ve bilinçli bir toplum oluşturma yolunda kararlılıkla ilerliyoruz.