…
25 Mayıs 2021, Salı Ankara

Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğü Bülteninin Uluslararası Aile Haftası Özel Sayısı Yayımlandı


Genel Müdürlüğümüzün E-Bülteninin ikinci sayısı yayımlandı. 15-21 Mayıs 2021 tarihleri arasında kutlanan Uluslararası Aile Haftası etkinlikleri kapsamında Aile Haftası Özel Sayısı olarak çıkarılan Bültenimizin teması Aile Eğitim Programı.

Bültenimizden Aile Eğitim Programı (AEP) ve alanlarının (eğitim ve iletişim, sağlık, iktisat, hukuk ve medya) tanıtımını, AEP iyi uygulama örneklerini, AEP eğiticileri söyleşisini, Evlilik Öncesi Eğitim Programına katılan vatandaşlarla yapılan söyleşiyi, salgın döneminde il müdürlüklerince AEP kapsamında yapılan faaliyetleri, sosyal medya çalışmalarını, uzman kalemi köşesini ve Genel Müdürlüğümüzden haberleri okuyabilirsiniz. Bültenimizde Aile Haftası münasebetiyle 18 Mayıs 2021 tarihinde düzenlenen 'Pandemi Döneminin Aile Yaşamına Etkisi ve Aile İçi İlişkiler Paneli'nin ve 21 Mayıs 2021 tarihinde düzenlenen 'Pandemi Döneminde ve Dijitalleşen Dünyada Aile Paneli'nin haberleri de yer almaktadır.

E- Bültene Yayınlar/Kaynak menüsü ATHGM E-Bülten sekmesinde ulaşabilirsiniz. E-Bülten sayfasına erişmek için tıklayınız.