…
…
…
…
…
…
…
…
22 Şubat 2024, Perşembe Antalya, Türkiye

Aşırı Yağış ve Selden Etkilenen Vatandaşlarımıza Psikososyal Destek Sunan PSD Ekibimize Çalışana Destek Programı Yapıldı


13.02.2024 tarihinde İlimizde meydana gelen aşırı yağış ve sel felaketinin ilk gününden itibaren sahada bulunarak, felaketten etkilenen vatandaşlarımıza Psikososyal Destek Hizmeti sunan PSD Ekiplerimize Çalışana Destek Programı yapıldı.

İl Müdürlüğümüze bağlı Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğünde gerçekleştirilen programa İl Müdürümüz Galip SÖKMEN, İl Müdür Yardımcılarımız, Şube Müdürlerimiz, Kuruluş Müdürlerimiz, Psikososyal Destek Hizmeti sunan tüm personellerimiz katıldı.

Programda İl Müdürümüz Galip SÖKMEN, PSD Ekiplerimizle sahada yapılan çalışmaları, vatandaşlarımıza sunulan hizmetleri değerlendirdi.

Programda konuşan İl Müdürümüz Galip SÖKMEN “Türk Milletinin en önemli özelliklerinden biri de zor günlerde yardımlaşma duygusunun en üst seviyede olmasıdır, bir ve beraber olmasıdır. İlimizde yaşanan sel felaketinde Psikososyal Destek Ekibi olarak özverili ve fedakarca vatandaşlarımıza destek olmak için canı gönülden çalıştınız. Hepinizi yürekten kutluyor, çalışmalarınız için teşekkür ediyorum. Bugün 10 gündür sahada yürütmüş olduğumuz çalışmaları Çalışana Destek Programı yaparak sonlandırıyoruz. Rabbim başta güzel Antalyamız olmak üzere bütün Ülkemizi bu tür afetlerden muhafaza eylesin.” diyerek konuşmasını sonlandırdı.