…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
18 Mart 2024, Pazartesi Ankara, Türkiye

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin Yıl Dönümünde Şehitlerimizi Gururla Andık


İl Müdürümüz Sayın Cüneyd ÖZDEMİR, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla ilimizin saygıdeğer protokol üyeleri ile birlikte gerçekleştirilen Anıtkabir ziyareti ve çelenk sunma törenine katılım sağladı. Ardından Cebeci Şehitliği’nde düzenlenen programda şehit ailelerimizle bir araya gelerek şehitlerimizi dualarla andık.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında Pursaklar Kaymakamı Sayın Esengül KORKMAZ ÇİÇEKLİ ve engellilerimizin katılımıyla Saray Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi'nde anma program düzenlendi. Müdürlüğümüze bağlı tüm bağlı kuruluşlarımızda hizmet sunduğumuz çocuklarımız, yaşlılarımız ve engellilerimizin katılımıyla çeşitli programlar tertip edildi. Sosyal Hizmet Merkezlerimizde görevli mesai arkadaşlarımız ile birlikte aziz şehitlerimizin kıymetli ailelerine ziyarette bulunuldu.

Mübarek Ramazan ayı vesilesiyle TBMM Başkanımız Sayın Numan KURTULMUŞ Beyefendinin himayelerinde şehit yakınlarımız, gazilerimiz ve gazi yakınlarımız için düzenlenen iftar programına Bakan Yardımcımız Sayın Sevim SAYIM MADAK, İl Müdürümüz Sayın Cüneyd ÖZDEMİR ve çalışma arkadaşlarımız katıldı.