…
…
…
…
28 Eylül 2022, Çarşamba AĞRI-TÜRKİYE

KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE İL KOORDİNASYON TOPLANTISI


Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Komisyonu 2022 Yılı 3. Dönem Toplantısı

Valimiz Dr. Osman VAROL'un başkanlığında; Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Komisyonu 2022 Yılı 3. Dönem Toplantısı gerçekleştirildi. 

Belediye Başkan V. Nesim ZENGİN, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Abdülhalik KARABULUT, Vali Yardımcımız Yusuf Beran VURAN, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüsamettin EROL, İl Emniyet Müdürü Nihat ÖZEN ve ilgili kurum yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda 6284 Sayılı Kanun kapsamında alınan tedbirlerin ilimizde uygulanma durumu ile Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Ağrı İl Eylem Planı (2022-2025) doğrultusunda gerçekleştirilen faaliyetler değerlendirildi.
Valimiz Dr. Osman VAROL; İçişleri Bakanlığımızın ilimiz için belirlemiş olduğu 30.000 erkek vatandaşa eğitim verilmesi hedefi doğrultusunda Valiliğimiz koordinasyonunda başlatılan eğitim seferberliğinde il merkezimiz ve ilçelerimizde toplam 40.304 erkek vatandaşa bilgilendirme yapıldığını belirtti.
Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Komisyonu 2022 Yılı 3. Dönem Toplantısı yapılan bilgilendirme sunumunun ardından yürütülen faaliyetlerin değerlendirilmesi ile sona erdi.