…
30 Ağustos 2022, Salı AĞRI-TÜRKİYE

İL MÜDÜRÜMÜZ ORHAN BAYRAK'IN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI


İl Müdürümüz Orhan BAYRAK’ın, 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı:
Tarihi zaferlerle dolu Aziz Milletimizin bağımsızlığını müjdeleyen 30 Ağustos Zaferi’nin 100. yıl dönümünü hep birlikte kutlamanın onur ve mutluluğunu yaşamaktayız.
30 Ağustos Zaferi, milletimizin sarsılmaz azminin, sahip olduğu üstün iradenin, vatan ve millet sevgisinin, eşsiz kahramanlığın, güçlü birlik ve beraberliğin de unutulmaz sembolüdür.
Bu zaferle, birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere unutulmayacak bir ders vermiş; özgür yaşama iradesi tüm dünyaya gösterilmiştir.  
Milletimizin 30 Ağustos 1922 de  tüm dünyaya ilan edildiği ulusumuzun tarihine yön veren zaferlerden birisi olmuş ve bu zaferle milletimizin bağımsız ve özgür yaşama iradesi tüm dünyaya gösterilmiştir.  
Gücünü, birlik, beraberlik ve kardeşliğinden alan milletimizin, tarih boyunca sahip olduğu mukaddes değerler etrafında oluşturduğu bu kenetlenme anlayışı şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da en büyük güvencemiz olacaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle; 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100’üncü yıl dönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını ve şanlı Bayrağımızın ebediyete kadar dalgalanması için canlarını feda eden tüm Şehitlerimizi ve Gazilerimizi saygıyla anıyorum.”