…
…
…
…
…
29 Ekim 2022, Cumartesi AĞRI-TÜRKİYE

CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI


 

                                                CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı Valimiz Dr. Osman VAROL ve Belediye Başkanı Vekili Reşit ACARBAY'ın, protokol üyelerinin,  öğrencilerimizin, askeri birliklerin ve halkımızın bayramını kutlamasıyla başladı. 

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın akabinde Valimiz Dr. Osman VAROL'un konuşmasıyla devam etti. Valimiz; “Geleceğimizin teminatı ve dirilişimizin sembolü olan Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. yılını kutlamanın gururunu ve coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz.” dedi.

Akabinde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Programı öğrencilerimiz tarafından hazırlanan İşaret Dili ve Halk Oyunları gösterisiyle devam etti.

 #29EkimCumhuriyetBayramı münasebetiyle Valimiz Dr. Osman VAROL ve eşi Funda VAROL Hanımefendi tarafından il protokol üyelerimiz, şehitlerimizin kıymetli aileleri, kahraman gazilerimiz ve vatandaşlarımızın katılımlarıyla Öğretmen Burçin UYSAL Öğretmenevinde resepsiyon düzenlendi. 

İl Müdürümüz Orhan BAYRAK da programda yer aldı. İl Müdürümüz;''Başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü ve İstiklal Mücadelemizde vatan uğruna gözlerini kırpmadan kendilerini feda eden şehit ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun.''dedi