…
…
…
…
…
…
…
04 Eylül 2023, Pazartesi AĞRI-TÜRKİYE

BAKANIMIZ SAYIN MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ'TAN TEŞEKKÜR BELGESİ


6 Şubat'ta meydana gelen ve 11 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerde kaybedilen canlar tüm ülkeyi yasa boğdu.

Depremler sonrası acılara derman olmak isteyen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ekipleri, bölgedeki afetzedelerin deprem travmasını atlatması amacıyla çeşitli psiko-sosyal destek çalışmaları yapıyor.

Kahramanmaraş'ta 794 personelle 40 farklı noktada hizmet veren ekipler, deprem korkusunun oluşturduğu olumsuz yaşam koşullarının yarattığı stresle baş etmekte zorlanan bireyler için psikolojik terapi seansları düzenliyor. Ağrı Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz ve bağlı kuruluşlarımızda çalışan personellerden oluşan  ekiplerimiz Adıyaman ilimizdeki vatandaşlarımıza yönelik psiko-sosyal destek vermek için 15 gün ara ile  vatandaşlarımızın yanında yer alıyorlar. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Mahinur ÖZDEMİR GÖKTAŞ tarafından daha önce psiko-sosyal destek hizmetlerinde bulunan personellerimize teşekkür belgesi gönderdi. Ağrı Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Semra BİRDAL ERGÜN tarafından personellerimize teşekkür belgeleri verildi.