…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
17 Mayıs 2022, Salı Afyonkarahisar/TÜRKİYE

15-21 Mayıs Aile Haftası dolayısıyla "Biz Büyük Bir Aileyiz" yürüyüşü gerçekleştirildi.


İl Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen yürüyüş, Anıtpark' tan başlayıp, Afyonkarahisar Belediyesi Şehir Tiyatro Salonu önünde sona erdi. Yürüyüşe İlimiz protokolü, kamu kurumları, STK' lar, personellerimiz ve vatandaşlarımızın katılımı ile gerçekleştirildi.

Programa, Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, Vali Yardımcısı Ömer Tekeş ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Yümnü, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve davetliler katıldı.


Tiyatro Salonu' nda düzenlenen programda, İstiklal Marşının ardından protokol konuşmalarına geçildi ve Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, kentte 2021 senesinin Aile Yılı olarak kutlandığını söyledi. 2021 Aile Yılı dolayısıyla Afyonkarahisar' da çok sayıda etkinliğinin düzenlendiğini aktaran Kaya, "Bu konuda ilimizin bütün kurum ve kuruluşlarıyla biz bunu sahaya yansıttık. Kadın Kültür Evleri projemizle de bunu duyurma, yaşama ve yaşatma imkânıbulmuş olduk. Bugün herkesin Aile Haftasını tebrik ediyorum." dedi.


İl Müdürümüz Bekir Yümnü' de 2021 Aile Yılı etkinliklerinin kurumların destekleriyle Afyonkarahisar' da güzel geçtiğini ifade etti.
Konuşmaların ardından panel, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi öğrencilerinin hazırlamış olduğu tiyatro gösterisi le devam etti.
Daha sonra müzik etkinliği ile program sona ermiştir.