…
18 Mart 2024, Pazartesi Adıyaman, Türkiye

İl Müdürümüz Hasan Bilici’nin "18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" Mesajı


Çanakkale Zaferinin 109. Yıl dönümünü büyük bir gururla idrak ediyoruz.

Bugün, milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin en önemli dönüm noktalarından biri olan 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümünü gururla kutluyoruz. Çanakkale Zaferi, Türk milletinin, büyük bir azim ve kararlılıkla verdiği mücadelenin sembolüdür ve milletimizin bağımsızlık aşkının en önemli ifadesidir.

Gerçekleşen bu tarihi zafer sadece askeri bir zafer değil, aynı zamanda milli bir uyanışın ve birlik ruhunun da simgesidir. O gün, ecdadımızın gösterdiği vatanseverlik, fedakârlık ve cesaret, bugün bizlere ilham kaynağı olmaya devam ediyor. Çanakkale, milletimizin birlik ve beraberlik içinde ne kadar güçlü olduğunun en canlı kanıtıdır.

Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümünde, bu büyük zaferin bize öğrettiklerini unutmayarak, milletimizin birlik ve beraberlik içinde daha güçlü yarınlar inşa etmesi dileğiyle, Çanakkale Zaferi’nin yıldönümünü kutluyor, bu toprakları bize mukaddes bir vatan olarak emanet eden Başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere Tüm Şehitlerimizi hürmetle ve şükranla yad ediyorum.

Aziz Şehitlerimizin Ruhları Şad, Mekânları Cennet Olsun.