…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
03 Aralık 2022, Cumartesi Adıyaman, Türkiye

3 Aralık Dünya Engelliler Günü Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı


3 Aralık Dünya Engelliler Günü Kapsamında Valimiz Sayın Mahmut ÇUHADAR ve İl Protokol Üyelerimiz ile Engellilerimiz ve yakınlarının katılımlarıyla çeşitli etkinliklerle kutlandı.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Valimiz Sayın Mahmut ÇUHADAR, İl Müdürümüz Sayın Fehmi ÇELİK ile Birlikte Görme Engelliler Derneğine ziyaret gerçekleştirdi. Dernek ziyaretinde görme engelli vatandaşlarımızın toplumsal yaşamda karşılaştıkları sorunları ve durumları hakkında bilgi aldıktan sonra Eşi Sayın Serinay ÇUHADAR Hanımefendi ve İl Müdürümüz Sayın Fehmi ÇELİK ile birlikte engellileri bulunan ailelerimize misafir olarak engelliler gününü kutladı.

Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezimizin düzenlemiş olduğu 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Programına katılan Valimiz Sayın Mahmut ÇUHADAR, özel çocuklarımızın günlerini kutladı.

İl Müftümüz Sayın Mehmet TAŞTAN, İl Jandarma Alay Komutanımız Jandarma Albay Ferdi ERBAKICI ve İl Müdürümüz Sayın Fehmi ÇELİK, İl Müftülüğümüz tarafından Özel Yuvamız Bakım Merkezinde düzenlenen söyleşi programına katıldılar. 

Valimiz Sayın Mahmut ÇUHADAR, Eşi İl Müdürümüz Sayın Fehmi ÇELİK, Özel Elif Hatun Rehabilitasyon Merkezi Tarafından Düzenlenen Programa Katıldılar.

Valimiz Sayın Mahmut ÇUHADAR, Belediye Başkanımız Sayın Dr. Süleyman KILINÇ, Adıyaman Belediyemiz Tarafından tüm engellilerimizin ve ailelerinin katılımlarıyla harfane gecesi düzenlendi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından Engelli çocuklarımızın katılımlarıyla Özel Sporcular Masa Tenisi ve Bowling Turnuvaları düzenlendi.