…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
21 Ekim 2020, Çarşamba Adana, Türkiye

Çocuklarımız Sporla Büyüyor


İl Müdürlüğümüz tarafından Vali Yardımcımız Ferhat Burakgazi’nin ve Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu Adana İl Temsilciliğinin katılımı ile Adana Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğümüzde koruma ve bakım altında olan çocuklarımız için etkinlik düzenlendi.

Vali Yardımcımız Ferhat Burakgazi’nin, İl Müdürümüz Nevzat Özer’in, İl Müdürlüğümüz idarecilerinin ve kurum avukatlarımızın çocuklarımızla bir araya geldiği etkinlikte, İl Müdürlüğümüz Gençlik Spor Kulübü sporcuları ile birlikte ok atıldı.

Vali Yardımcımız Ferhat Burakgazi, Geleneksel Okçuluk dalında birçok yarışmaya katılarak, aldığı derecelerle bizleri gururlandıran İl Müdürlüğümüz Gençlik Spor Kulübü lisanslı sporcusu Hatice Günay Üveyioğlu’nu tebrik ederek, tüm çocuklarımıza başarılarının devamını diledi.

Neşeli anların yaşandığı etkinlikte, İl Müdürümüz Nevzat Özer sporun her türlüsünü desteklediğimizi vurgulayarak, çocuklarımızın sporla iç içe yetişmeleri için çalışmalarımızın devam ettiğini; sporun çocuklarımızın sadece bedensel değil aynı zamanda zihinsel, sosyal ve duygusal gelişimini de desteklediğini ve bu yüzden bizim için çok önemli olduğunu belirtti.