…
…
…
…
…
…
…
…
16 Ocak 2023, Pazartesi ADANA

ADANA İMAMOĞLU İLÇESİNE YENİ BİR HUZUREVİ YAPILACAK


Hayırsever Asiye Hülya TOSMUR; yaşlı vatandaşlarımızın sağlıklı ve huzurlu bir ortamda yaşamalarını temin etmek amacıyla, Adana İli İmamoğlu ilçesinde huzurevi yapmak istediğini beyan etmiştir. Yapılan çalışmalar sonucu protokol imzalanması aşamasına gelen İMAMOĞLU Huzurevi için Hayırsever Asiye Hülya TOSMUR “yıllardır hayallerimi süsleyen ve protokolünün imza altına alınmasını büyük bir heyecanla beklediğim bu projenin amacı; ihtiyaç sahibi olan yaşlılarımıza ulaşmak, kuruluşta bakım altına alınan yaşlılarımızın betonarme bir ikamet anlayışından ziyade doğayla iç içe, kendi hobi bahçelerinde sebze ve meyvelerini yetiştirip stres atabilecekleri, huzur içinde yaşayabilecekleri sıcak ve güvenli bir yuvalarının olduğunu görmek beni çok mutlu edecek” beyanında bulundu.

İl Müdürümüz Nevzat ÖZER yaptığı açıklamada“ yaptıracağımız huzurevimizin içerisinde, kıymetli yaşlılarımızın doğa ile bir arada yaşamalarını tesis etmek amacıyla tek katlı olarak inşası planlanan huzurevimizde; yaşlı yaşam alanları, sağlık birimi, sosyal servis, fizyoterapi servisi ve diğer gerekli alanlarla birlikte bahçesinde hobi alanları ile bol miktarda yeşil alan olmasını istedik” dedi.  

Katkı ve desteklerinden dolayı; başta Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sn. Derya YANIK hanımefendi, Adana Valimiz Sn. Dr. Süleyman ELBAN beyefendi, İmamoğlu Kaymakamımız Sn. Mehmet AKSU ve emeği geçen herkese ve tabi ki bu hizmetin İlimize kazandırılmasını büyük bir heyecan ve istekle gerçekleştirecek olan hayırseverimiz Sn. Asiye Hülya TOSMUR ve ailesine teşekkür eder, ismini Huzurevimizde yaşatacağımız  babaları namı değer Karsantılı Hasan amcamıza Allah’ tan rahmet dileriz.