…
…
…
25 Ocak 2023, Çarşamba Konya

Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı


Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı arasında iş birliği protokolü 24.01.2023 tarihinde imzalandı. Başta kırsal alanlar olmak üzere aile ve topluma yönelik koruyucu ve önleyici sosyal hizmetler kapsamında yapılacak proje, program, etkinlik ve eğitim programlarına ilişkin çalışmaların iş birliğinde gerçekleştirilmesi hedeflenmektedir.

Söz konusu protokolün değerlendirilmesi ve iş birliği alanlarının Aksaray, Karaman, Konya, Niğde, Nevşehir, Yozgat, Kırıkkale ve Kırşehir illerini içine alan KOP Bölgesi illerine tanıtılması amacıyla Konya’da bir tanışma ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürü Cem Uraldı ve KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Murat Karakoyunlu başkanlığında gerçekleşen toplantıya Aksaray, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir, Niğde, Karaman, Konya ve Yozgat Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürleri ve il müdürlüklerinde görevli personel katılım sağladı. Toplantıda protokol kapsamındaki iş birliği alanları değerlendirilerek yapılacak çalışmalara ilişkin görüş ve öneriler istişare edildi.