…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
19 Eylül 2022, Pazartesi Artvin, Türkiye

19 Ekim Gaziler Gününün 101. Yıl Dönümü Programı İlimizde Gerçekleştirildi


        19 Ekim Gaziler Günü programı İlimizde Milli İrade Meydanında gerçekleştirilmiştir. Valilik himayesinde gerçekleştirilen programa Artvin Valimiz Sayın Yılmaz DORUK, Vali Yardımcılarımız, Artvin Belediye Başkanı, Şehit Yakınları ve Gaziler Dernek Başkanı, birçok değerli protokol üyeleri, İl Müdürümüz Şentürk AĞIRBAŞ ve İl Müdür Yardımcımız İsmail ERMİŞ ile Gazilerimiz katılmıştır.

        Program, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile başlayıp Çelenk sunumu ile programa devam edildi. Aziz şehitlerimizın ruhu için Kur’an-ı Kerim Tilavetinin okunmasının ardından günün anlam ve önemini içeren Protokol konuşmalarını sırası ile Jandarma Genel Komutanlığından, Şehit ve Gaziler Dernek Başkanı ve Artvin Valisi Sayın Yılmaz DORUK tarafından yapıldı. Program Karadeniz Bakır İlköğretim Okulunun 4. Sınıf öğrencisi olan Zeynep kızımızın Gazilerimiz başlıklı şiiri okumasıyla son buldu.

        Programın ardından Valilik Protokol Salonunda gaziler onuruna verilen ikramlıklar yenildi. Protokol üyeleri ile gazilerimiz bir araya gelerek devlet olarak hep yanlarında olduğumuzu bir kez daha gazilerimize hatırlattık.